Порошенко назвав свої головні досягнення на посту президента України
Категорія
Україна
Дата публікації

Порошенко назвав свої головні досягнення на посту президента України

Порошенко назвав свої головні досягнення на посту президента України

Асоціація з ЄС, безвізовий режим України з більш ніж 100 країнами, посилення української армії та глобальне реформування країни. На думку Порошенка, це є його ключовими досягнення на посту президента України.

З такою заявою Порошенко виступив під час офіційного представлення нового голови Хмельницької ОДА, яким став Вадим Лозовий, передає ONLINE.UA з посиланням на УНІАН.

Порошенко в своєму виступі розповів, що недавно повернувся з фронту, де переконався, що українські військові не тільки одягнені, взуті і нагодовані, а мають відповідне фінансове та медичне забезпечення. В цьому український глава бачить власне досягнення, зазначивши, що посилення української армії є оплотом незалежності і суверенітету України.

Також Порошенко заявив, що Україна, одна з небагатьох країн, витрачає 6% ВВП на обороноздатність країни. Він вказав, що інші країни виділяють на цю сферу тільки 1% ВВП.

"Я тільки можу уявити, якби ці 100 млрд грн, які сечас йдуть на українську армію, спрямувати не на фінансування армії, а на розвиток України. Які тоді були б темпи зростання і поліпшення життя людей", - підсумував Порошенко.

В ході виступу український гарант нагадав, що за останні чотири роки, коли президентом України є він, в країні запущено 144 реформи. У їх числі митна реформа, пенсійна, медична, освітня і багато інших.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Порошенко впевнено заявив, що Україна обов'язково стане членом ЄС.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?