Як проходило весілля принца Гаррі і Меган Маркл: найяскравіші фото
Категорія
Світ
Дата публікації

Як проходило весілля принца Гаррі і Меган Маркл: найяскравіші фото

Як проходило весілля принца Гаррі і Меган Маркл: найяскравіші фото
Джерело:  online.ua

19 травня, в британському Віндзорі відбулося весілля принца Гаррі і Меган Маркл, яким королева Єлизавета II з нагоди весілля надала титулу герцога і герцогині Сассекських. На церемонію одруження зібралося кілька сотень гостей, серед яких було безліч голлівудських зірок, сімей політиків і членів королівської сім'ї.

ONLINE.UA підготував фоторепортаж з весілля принца Гаррі і Меган Маркл в 100 найяскравіших фото. На них зображено, як проходило королівське урочистий захід, якого чекав весь світ.

Ще за годину до початку церемонії одруження принца Гаррі і Меган Маркл до Віндзорському замку почали збиратися гості, які підкорили британців своїми вишуканими нарядами. Серед них були присутні Амаль і Джордж Коуні, Девід і Вікторія Бекхем, співак Джеймс Блант з дружиною Софією Веллеслі, музикант Елтон Джон зі своїм коханим Девідом Фернішем, актор Том Харді з дружиною, актор Ідріс Ельба з нареченою Сабріною Даур, актриса і телеведуча Опра Уїнфрі, тенісистка Серена Вільямс з чоловіком Алексісом Оганяном та багато інших.

Серед гостей заходу були також і члени королівської сім'ї: Єлизавета II, принц Чарльз, Кейт Міддлтон і принц Вільям з дітьми, принц Ендрю, принцеса Беатріс і інші. Відвідали весілля і колишні дівчата принца Гаррі - Челсі Дейві і Крессида Бонасье.

Але усю увагу в цей день було залучено до молодят - принцу Гаррі і Меган Маркл, а також до їх нарядів. Меган на весілля вибрала білосніжне плаття, яке доповнювала 5-метрова фата і діамантова тіара, яку їй позичила королева. Принц Гаррі надів форму, як це робили його брат, батько і дід, хоча і не є чинним військовослужбовцем, тому міг самостійно вибрати для себе будь-який весільний костюм.

Церемонія вінчання принца Гаррі і Меган Маркл тривала близько години. Після цього молодята прогулялися по місту. Потім у них призначений урочистий обід в Віндзорському замку, на який запрошені 600 осіб. А ввечері на подружжя чекає камерний прийом в заміській резиденції членів британської королівської сім'ї Фрогмор-гаус. Цей прийом організував принц Вільям, туди запрошено всього 200 чоловік.

Раніше ONLINE.UA публікував перші зворушливі фото і відео з весілля принца Гаррі і Меган Маркл.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?