Названі терміни підвищення мінімальної зарплати в Україні
Категорія
Економіка
Дата публікації

Названі терміни підвищення мінімальної зарплати в Україні

Названі терміни підвищення мінімальної зарплати в Україні

Мінімальна зарплата в Україні підвищиться до 4200 гривень у другому кварталі 2018 року.

Про це повідомив український глава Петро Порошенко під час робочої поїздки до Хмельницького, передає ONLINE.UA з посиланням на УНІАН.

Порошенко запевнив, що підвищення мінімалки до 4,2 тисяч гривень в Україні не межа. Він вважає, що мінімальна зарплата не може відрізняться від середньої майже в два рази, тому уряд працює над тим, щоб довести зарплату українців до гідних значень.

Український гарант нагадав, що сьогодні середня зарплата по Україні становить близько 9 тисяч гривень. Але він вважає, що потрібно робити рішучі кроки для того, щоб зростання зарплати українців був регулярним.

Слід зазначити, що з 1 січня 2018 року мінімальна зарплата в Україні була підвищена до 3723 гривень. Після цього Порошенко закликав уряд підвищити зарплату українцям до 4,2 тисяч, але цього не сталося через невиконання бюджетного плану в I кварталі.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, в яких містах України зафіксовано найвищі зарплати.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?