Королівське весілля: стало відомо, що принц Гаррі подарував Меган Маркл
Категорія
Світ
Дата публікації

Королівське весілля: стало відомо, що принц Гаррі подарував Меган Маркл

Королівське весілля: стало відомо, що принц Гаррі подарував Меган Маркл
Джерело:  Daily Mail

У день весілля, 19 травня, принц Гаррі подарував своїй дружині Меган Маркл розкішний подарунок - він підніс нареченій каблучку з діамантами і сапфіром, яка раніше належала його матері принцесі Діані.

Фото і відео Меган Маркл з каблучкою принцеси Діани було опубліковано в мережі, передає ONLINE.UA з посиланням на Daily Mail.

Шикарну обручку принцеси Діани на безіменному пальці Меган Маркл побачили, коли молодята вийшли з дверей Віндзорського замку і сіли у Jaguar 1968, щоб відправитися на вечірній прийом в Фрогмор-гаус. Цим зворушливим триб'ютом принцесі Діані, на думку шанувальників Меган Маркл, новоспечена герцогиня Сассекська віддала данину пам'яті матері свого чоловіка.

Слід зазначити, що після трагічної смерті принцеси Діани в автокатастрофі, її сини поділили пам'ятні речі між собою. Принц Вільям вибрав для себе годинник Cartier Tank Francaise, а принц Гаррі забрав обручку матері.

Раніше ONLINE.UA публікував найяскравіші фото з весілля принца Гаррі і Меган Маркл.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?