Вирішив похизуватися: розкриті подробиці ліквідації російського найманця "Мамая" на Донбасі
Категорія
Події
Дата публікації

Вирішив похизуватися: розкриті подробиці ліквідації російського найманця "Мамая" на Донбасі

Вирішив похизуватися: розкриті подробиці ліквідації російського найманця "Мамая" на Донбасі
Джерело:  online.ua

Російський найманець Олег Мамієв, відомий по позивному "Мамай", був знищений в той момент, коли його знімали пропагандисти Кремля. Він хотів покрасуватися перед журналістами і камерами, щоб стати новим "мужнім героєм Донбасу".

Подробиці ліквідації "Мамая" на Донбасі розкрив український журналіст Юрій Бутусов на своїй сторінці в соцмережі, передає ONLINE.UA.

Бутусов зазначив, що приїзд журналістів російського телеканалу стало подією для найманців і вони хотіли скористатися можливістю, щоб прославитися, як інші "герої", наприклад "Гіві" і "Моторола". Журналіст уточнив, що ліквідація "Мамая" сталася прямо під час зйомок - він отримав проникаючі поранення в живіт, груди і голову, від яких помер на місці.

Український журналіст також звернув увагу на те, що бойовики по приїзду російських журналістів навмисно провокували сили ООС, щоб викликати у відповідь вогонь. Коли стало чути перші постріли, "Мамай" впевнено повів телевізійників до окопів, куди потрапили постріли, щоб показати, як окупантів обстрілюють українські військові.

"Якби у нього була каска і бронепластини, то шанси на порятунок ще могли б бути, але Мамієв про безпеку не подумав, і став продуктом природного відбору. Російське телебачення приїхало зняти репортаж про живого героя, а вийшло навпаки - репортаж про мертвого найманця",- підсумував Бутусов.

Журналіст також розповів, що "кар'єру окупанта" на Донбасі Мамієв робив для того, щоб сховатися від боргових зобов'язань за іпотечним кредитом за квартиру, за яким суд зобов'язав його виплатити майже 2 млн рублів. За словами Бутусова, "Мамай" приїхав воювати проти українців, так як в "ДНР" не діють російські закони і гроші можна безкарно отримувати незаконним шляхом, а жити можна в чужих будинках, з яких варто лише вигнати законних господарів.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше СБУ оприлюднила нові докази російської присутності на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?