Фінал Ліги чемпіонів 2018 у Києві: фанати "Реала" масово здають квитки
Категорія
Спорт
Дата публікації

Фінал Ліги чемпіонів 2018 у Києві: фанати "Реала" масово здають квитки

Фінал Ліги чемпіонів 2018 у Києві: фанати "Реала" масово здають квитки
Джерело:  AS

Фанати мадридського футбольного клубу "Реал" вже здали понад 2 тисячі квитків на фінал Ліги чемпіонів, який в 2018 році пройде в Києві. Причиною тому стали ціни на оренду житла в Києві, а також складності з перельотом.

Про це повідомила іспанська газета AS, передає ONLINE.UA.

Відзначається, що для уболівальників "Реала" було виділено 12 тисяч 802 квитка, але багато хто з них не зможе потрапити на матч через логістичні проблеми. Видання підкреслює, що крім цін на оренду житла в Києві, які злетіли в десятки разів на період фіналу Ліги чемпіонів, немає достатньої кількості прямих рейсів, а з пересадками поїздка до Києва може зайняти до 34 годин.

Фанати англійського "Ліверпуля" також стикаються з подібними проблемами. Вони не можуть купити квитки на переліт, а ціна на чартерний рейс досягає майже 1000 фунтів стерлінгів.

Відомо, що багато вболівальників, щоб потрапити в Київ на фінал Ліги чемпіонів, бронюють рейси в Польщу, щоб звідти приїхати в українську столицю і підтримати свої команди на одному з головних матчів року.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що фанати "Ліверпуля" і "Реала" готують скаргу в УЄФА через ціни на оренду житла в Києві.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?