Українська тенісистка рекордно виграла супертурнір в Римі
Категорія
Спорт
Дата публікації

Українська тенісистка рекордно виграла супертурнір в Римі

Українська тенісистка рекордно виграла супертурнір в Римі
Джерело:  online.ua

Українська тенісистка Еліна Світоліна встановила черговий рекорд - вона обіграла першу ракетку світу Симону Халеп, перемігши у фіналі турніру серії WTA Premier 5 в Римі, призовий фонд якого становить 2,7 млн доларів.

Відео видовищної гри Світоліной було опубліковано на офіційній сторінці WTA в соцмережі, передає ONLINE.UA.

Матч Світоліной і Халеп завершився з рахунком 6:0, 6:4. За всю гру українська тенісистка жодного разу не подала навиліт, не давши шансу суперниці на виграш. За перемогу в фіналі турніру Premier 5 Еліна отримає 900 призових очок, що дозволить їй зберегти 4 місце в світовому рейтингу.

Еліна Світоліна - перемога у фіналі турніру серії WTA Premier 5

Нагадаємо, для Світоліной перемога в матчі з Халеп принесла третій титул WTA в сезоні. Рахунок особистих зустрічей з Халеп став 4:2 на користь українки. При цьому цей титул став 12-м у Еліни Світоліной, що дозволило їй побити національний рекорд, обійшовши досягнення легендарного Андрія Медведєва, на рахунку якого 11 трофеїв в одиночному розряді.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що українська тенісистка Еліна Світоліна гарантувала собі титул третьої ракетки світу за підсумками Australian Open.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?