Російська модель втратила сукню на Каннському фестивалі: опубліковано курйозне відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Російська модель втратила сукню на Каннському фестивалі: опубліковано курйозне відео

Російська модель втратила сукню на Каннському фестивалі: опубліковано курйозне відео
Джерело:  online.ua

Каннський фестиваль в 2018 році запам'ятався гостям не тільки яскравими кінопрем'єрами і розкішним вбранням зірок, а курйозами. Однин з гучних конфузів трапився прямо на червоній доріжці, на якій російська модель Юлія Рибакова втратила сукню.

Відео з російською моделлю, що оголилася на Каннах-2018 було опубліковано в соцмережах, передає ONLINE.UA.

Інцидент відбувся в той момент, коли Рибакова йшла по червоній доріжці, безтурботно посміхаючись фотографам. В один момент вона виявилася без подолу своєї сукні, так як на нього випадково наступив чоловік. Не звернувши уваги на те, що сталося, пишнотіла модель продовжила впевнено йти по червоній доріжці на очах у сотні глядачів.

Винуватець інциденту поспішив виправити ситуацію. Він допоміг Рибакової пристебнути поділ сукні, приховавши оголені форми Юлії від оточуючих. Його дії стали приводом для чуток, що ситуація з сукнею манекенниці була продумана і підлаштована спеціально для піару.

Рибакова запевняє, що конфуз, в якому вона опинилася, випадковий. Вона заявила шанувальникам, що ніколи не носила сукні зі шлейфом, тому і не відчула, як поділ відпав і залишився на доріжці.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що у американської співачки Кеті Перрі порвалися штани на сцені відомого шоу American Idol.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?