Порошенко розповів, як Путіну вдалося окупувати Донбас і Крим
Категорія
Україна
Дата публікації

Порошенко розповів, як Путіну вдалося окупувати Донбас і Крим

Порошенко розповів, як Путіну вдалося окупувати Донбас і Крим
Джерело:  online.ua

Росія окупувала Крим і Донбас через те, що в політиці України довгий час домінували радянщина і малоросійство.

З такою заявою виступив український глава Петро Порошенко під час виступу на церемонії пам'яті жертв політичних репресій, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт президента України.

"Неприйнятно довгий час в гуманітарній політиці незалежної України домінували малоросійство і радянщина. У Москві для цього отруйного коктейлю придумали назву і запатентували її -"русский мир". Багато хто сприймав його як культурний обмін, але насправді це була артпідготовка для російської агресії проти України",- заявив Порошенко.

За словами українського гаранта, Москва десятиліттями готувала безпечні маршрути для своїх танків, щоб окупувати Донбас і Крим.

"І ось саме там, де їх ідеологічні диверсанти занурилися глибше, вони і паралізували волю і опір. І саме там у нас тепер окуповані території, які треба звільняти і які ми точно звільнимо", - підкреслив президент України.

також Порошенко зазначив, що за останні кілька років, після Революції Гідності, у українців сильно змінилася громадська думка. Це забезпечило чинній українській владі потужну підтримку при зміні гуманітарної політики країни і політики української пам'яті.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Порошенко повідомив, що після виходу України з СНД, в країні будуть переглянуті всі міжнародні договори.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?