MONATIK представив свою першу українську пісню: опубліковано яскраве відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

MONATIK представив свою першу українську пісню: опубліковано яскраве відео

MONATIK представив свою першу українську пісню: опубліковано яскраве відео
Джерело:  online.ua

Відомий співак MONATIK приємно порадував шанувальників - він презентував свою першу пісню українською мовою, від якої прийшли в вострог українці.

Прем'єра першої україномовної пісні Монатика відбулася на церемонії вручення нагород премії "Золота жар-птиця 2018" в Києві, передає ONLINE.UA.

Виступ MONATIK з українською піснею "Цей день" було яскравим і незвичайним. Співак продемонстрував глядачам яскравий номер, в якому використав не тільки свої вокальні дані, але і танцювальні здібності.

Відомо, що пісню "Цей день" MONATIK записав з легендарної артисткою Ніною Матвієнко. Але на "Золотій жар-птиці 2018" він виступав один, а Матвієнко замінили яскраві голограми за спиною Дмитра.

"Монатік дивує, як завжди!", "Круто !!! Молодець!", "Монатику завжди дякую за позитив! Від його пісень життя стає набагато кращим! Ніна Матвієнко чудова!",- коментують нову пісню Монатика українці.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше були оголошені переможці "Золотої жар-птиці 2018".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?