Адвокат: Сенцов буде голодувати до кінця
Категорія
Світ
Дата публікації

Адвокат: Сенцов буде голодувати до кінця

Адвокат: Сенцов буде голодувати до кінця
Джерело:  online.ua

В понеділок, 21 травня, стало відомо, що незаконно засуджений на території РФ український кінорежисер Олег Сенцов вирішив голодувати до фатального результату, якщо його умови не виконають.

Про це на прес-конференції повідомив його адвокат Дмитро Дінзе, передає ONLINE.UA.

"Він сказав, що буде голодувати до кінця, можливо до фатального кінця. Знаючи Олега, будучи його адвокатом, він для себе визначив досить такий серйозний крок. Я йому пропонував юридично вирішити це питання. Найближчим часом я спробую в черговий раз його відвідати", - розповів правозахисник.

Дінзе заявив, що Сенцов не вірить у правосуддя та власне звільнення, і вимагає від влади РФ звільнити всіх українських політв'язнів.

Він також повідомив, що після оголошення голодування ув'язненого кінорежисера помістили в одиночну камеру з підвищеними умовами безпеки.  "Його помістили в окрему камеру в окремому "безпечному місці", де засуджений знаходиться один, без будь-яких зовнішніх контактів", - повідомив він.

Дінзе також підкреслив, що приблизний термін, який людина може голодувати, складає два місяці і надалі коригується в залежності від хронічних хвороб.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що політв'язень Олег Сенцов оголосив голодування в російській колонії. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?