Меркель розповіла Порошенко про результати її зустрічі з Путіним
Категорія
Політика
Дата публікації

Меркель розповіла Порошенко про результати її зустрічі з Путіним

Меркель розповіла Порошенко про результати її зустрічі з Путіним
Джерело:  online.ua

Президент України Петро Порошенко провів телефонну розмову з канцлеркою Німеччини Ангелою Меркель, під час якої вона розповіла про підсумки переговорів з президентом РФ Володимиром Путіним у Сочі.

Про це у Twitter повідомляє прес-служба Адміністрації глави держави, передає ONLINE.UA.

Повідомляється, що політики обговорили ситуацію на Донбасі, Мінські домовленості та питання, пов’язані з будівництвом "Північного потоку-2", велика частина якого розташовуватиметься у водах Німеччини.

Нагадаємо, минулого тижня Ангела Меркель зустрілася з Володимиром Путіним у Росії, під час розмови вона порушила питання миротворців ООН на території Донбасу та багато інших моментів, пов'язаних з Україною.

Прес-секретар російського президента Дмитро Пєсков повідомив, що тема миротворчої місії в Україні обговорювалася, але "всі її аспекти далекі від узгодження".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що німецькі ЗМІ розповіли, як Путін під час зустрічі образив Меркель.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?