У Києві скасовано концерт Віталія Козловського через виступ у Росії: з'явились подробиці
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

У Києві скасовано концерт Віталія Козловського через виступ у Росії: з'явились подробиці

У Києві скасовано концерт Віталія Козловського через виступ у Росії: з'явились подробиці
Джерело:  online.ua

Київський клуб Caribbean Club скасував концерт Віталія Козловського через його виступ в Москві на 9 травня, який викликав величезний резонанс в мережі.

Про це повідомляє адміністрація закладу, де мав проходити виступ співака, передає ONLINE.UA.

"Адміністрація Caribbean Club 11/05 скасувала концерт Віталія Козловського! Цей концерт не відбудеться 21-го травня чи в інший день. Будь-яка інша інформація є неправдивою", - сказано у повідомленні. Куплені квитки рекомендовано повертати у каси операторів.

Раніше праворадикальна організація під назвою "Сокіл" висловила свій намір блокувати концерт співака після його виступу у Москві.

"Такий вчинок націоналісти ВГО "Сокіл" вважають неприпустимим та антидержавним, звертають увагу відповідні органи СБУ на цю ситуацію, та заявляють, у випадку допущення концерту, ми залишаємо за собою право блокувати концерт непатріотичного "співака", - йдеться у повідомленні організації на їх сторінці у Facebook.

Про будь-які погрози адміністрація столичного клубу не повідомляла.

Нещодавно стало відомо, що організатори відмінили концерт Козловського у Львові, що був запланований на 18 травня. Наразі повідомляється, що одеську поліцію і СБУ закликають скасувати виступ співака.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що заслужений артист України засвітився в Москві на концерті до 9 травня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?