Королівські сувеніри: подарунки з весілля принца Гаррі і Меган Маркл продають в мережі
Категорія
Світ
Дата публікації

Королівські сувеніри: подарунки з весілля принца Гаррі і Меган Маркл продають в мережі

Королівські сувеніри: подарунки з весілля принца Гаррі і Меган Маркл продають в мережі
Джерело:  Sky News

Через кілька днів після весілля принца Гаррі і Меган Маркл на інтернет-аукціонах з'явилися в продажу подарунки, які організатори заходу презентували гостям. Наприклад, на онлайн-аукціоні eBay на сьогоднішній день вже є в продажу дев'ять "королівських" пакетів, вартість яких сягає тисяч фунтів стерлінгів.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Sky News.

Видання відзначає, що в подарунковий королівський набір входять - матерчатий пакет з ініціалами принца Гаррі і Меган Маркл, листівка з привітанням молодят, пляшка води, баночка печива, шоколадна медаль, магніт на холодильник і ваучер на знижку 20% в магазині подарунків Віндзорського замку.

Такі королівські сувеніри отримали більше тисячі простих британців, які були запрошені на весілля принца Гаррі і Меган Маркл. Відзначається, що деякі спритні британці продають королівські подарунки в цілому наборі - його ціна починається з тисячі фунтів, а інші - окремо, пропонуючи покупцям придбати частинку історії та пам'ятні речі з весілля члена королівської сім'ї. Крім того, листівку, підписану принцом Гаррі і його коханої Меган, можна купити окремо від подарункового набору. За неї продавці просять близько 5 фунтів стерлінгів.

Слід зауважити, що торги на інтернет-аукціоні за королівські сувеніри почалися вже через кілька годин після закінчення церемонії вінчання принца Гаррі і Меган Маркл.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що принц Гаррі подарував Меган Маркл на весілля.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?