З політики в кіно: Барак і Мішель Обама стануть продюсерами на Netflix
Категорія
Світ
Дата публікації

З політики в кіно: Барак і Мішель Обама стануть продюсерами на Netflix

З політики в кіно: Барак і Мішель Обама стануть продюсерами на Netflix
Джерело:  online.ua

Колишній президент США Барак Обама та його дружина Мішель уклали багаторічну угоду з Netflix, за якою вони виступатимуть у якості продюсерів численних серіалів і фільмів для цього сервісу.

Про це повідомляється на сторінці у Twitter компанії, передає ONLINE.UA

"Президент Барак Обама і Мішель Обама уклали угоду на кілька років про продюсування фільмів і серіалів для Netflix, зокрема, тв-шоу, документальних серіалів, документальних та художніх фільмів", — сказано в повідомленні.

За інформацією The New York Times, Обама створив компанію під назвою Higher Ground Productions, щоб продюсувати контент для Netflix.

Сам екс-президент зазначив, що не планує використовувати стримінговий сервіс для боротьби з нинішним головою держави Дональдом Трампом, але робитиме шоу, в яких зачіпатимуть теми, що хвилювали його під час перебування на посту.

Головний менеджер з питань контенту сервісу Netflix Тед Сарандос заявив, що Барак і Мішель Обама є одними з найбільш впізнаваних фігур, які можуть  "розкривати і акцентувати історії людей, що впливають на життя своїх спільнот і борються за зміни світу на краще".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що твіт Обами став найпопулярнішим за всю історію Twitter.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?