Порошенко спростив розмитнення імпортних авто в Україні
Категорія
Україна
Дата публікації

Порошенко спростив розмитнення імпортних авто в Україні

Порошенко спростив розмитнення імпортних авто в Україні
Джерело:  online.ua

Український глава Петро Порошенко підписав указ про спрощення процедури ввезення імпортних авто в Україну. Цим указом він скасував перевірку відповідності ввезених транспортних засобів екологічним нормам.

Відповідний указ був підписаний 21 травня, передає ONLINE.UA з посиланням на сайт Верховної Ради.

Підписаний указ Порошенко дозволяє внести зміни до чинного закону України про ввезення в країну іноземних транспортних засобів. На його підставі в законі буде замінено формулювання "пропуск на митну територію України" на "митне оформлення".

Це означає, що тепер власники іноземних транспортних засобів не зобов'язані надавати сертифікат відповідності ввезеного авто екологічним стандартам, який раніше потрібно було пред'являти при розмитненні. Але цей сертифікат пізніше буде необхідно надати внутрішній митниці при реєстрації авто в Україні.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Україні знизили тарифи на розмитнення авто.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?