"Протидія на недружні дії": Держдума Росії прийняла закон про контрсанкціїї проти США
Категорія
Світ
Дата публікації

"Протидія на недружні дії": Держдума Росії прийняла закон про контрсанкціїї проти США

"Протидія на недружні дії": Держдума Росії прийняла закон про контрсанкціїї проти США
Джерело:  Meduza

Нижня палата парламенту РФ прийняла в третьому читанні законопроект про санкції у відповідь на "недружні дії" Сполучених Штатів та інших держав.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на видання "Медуза".

У фінальній редакції не вказуються конкретні сфери, на які будуть поширюватися санкції. Документ дає можливість російському уряду заборонити ввезення сировини та будь-якої продукції крім тої, яка є життєво необхідною.

Обмеження не поширюються також на товари, що ввозяться для власного користування росіянами та іноземними громадянами.

Законопроект "Про заходи протидії на недружні дії Сполучених Штатів Америки та інших іноземних держав" внесли до Держдуми в квітні поточного року після того, як США збільшили список санкцій, внісши в нього скандальних російських олігархів Віктора Вексельберга та Олега Дерипаску.

Одночасно з цим законопроектом розглядався і в першому читанні був прийнятий документ про кримінальну відповідальність за дотримання санкцій, введених проти Росії. Він викликав величезний резонанс, друге читання документу відклали.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  Рада ЄС запровадила санкції проти відповідальних за "вибори" у Криму.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?