Кидають своїх: російський суд депортував "екс-міністра ДНР" в Україну
Категорія
Події
Дата публікації

Кидають своїх: російський суд депортував "екс-міністра ДНР" в Україну

Кидають своїх: російський суд депортував "екс-міністра ДНР" в Україну
Джерело:  online.ua

Російський суд виніс гучне рішення по українці Наталії Вороніної, яка раніше була "міністром культури ДНР". Суддя постановив депортувати Вороніну в Україну і заборонити їй в'їзд в Росію строком на 5 років.

Про депортацію "екс-міністра культури" так званої "ДНР" повідомив колишній "глава парламенту Новоросії" Олег Царьов на своїй сторінці в соцмережі, передає ONLINE.UA.

Причиною депортації Вороніної з Росії стала прострочена міграційна карта іноземного громадянина, яка дає право на законне перебування в РФ. З цією картою Вороніну затримали в Адлері 19 травня, коли вона намагалася незаконно перетнути російський кордон.

Царьов зазначив, що намагається через свої зв'язки в Держдумі запобігти передачі Вороніної СБУ. Він запевняє, що "екс-міністр ДНР" не продовжила міграційну карту через проблеми зі здоров'ям.

Нагадаємо, Вороніну призначили "міністром культури ДНР" в травні 2014 року. Після арешту її цивільного чоловіка, "віце-прем'єра ДНР" Андрія Калюського, вона не вийшла на роботу, пробувши на цій посаді лише 3 дні.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що бойовики "ДНР" заарештували одного зі своїх ватажків.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?