Російський олігарх Абрамович зіткнувся з серйозними труднощами в Британії
Категорія
Світ
Дата публікації

Російський олігарх Абрамович зіткнувся з серйозними труднощами в Британії

Російський олігарх Абрамович зіткнувся з серйозними труднощами в Британії
Джерело:  The Guardian

Російському мільярдерові Роману Абрамовичу, який є власником англійського футбольного клубу "Челсі", не продовжують британську візу. У зв'язку з цим він не зміг потрапити на фінал Кубка Англії з футболу, який його клуб "Челсі" в підсумку виграв.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Guardian.

Джерело зазначає, що візу Абрамовичу не продовжують через нові жорсткі правила в'їзду, які Даунінг-стріт ввів для іноземних громадян. Зокрема, йому доведеться пояснити і підтвердити законність свого фінансового добробуту, після чого буде продовжена віза.

В даний час заява на продовження візи Абрамовича знаходиться на розгляді, повідомляють британські ЗМІ. Термін дії попередньої візи російського олігарха закінчився в квітні, коли він перебував за межами Великої Британії.

Нагадаємо, у Великій Британії ще в 2015 році посилили правила видачі візи інвестора Tier 1, яка дозволяє іноземним громадянам, що інвестують в британську економіку понад 2 млн фунтів стерлінгів, перебувати в країні протягом 40 місяців. За даними джерела, на сьогоднішній день приблизно 700 російських бізнесменів мають такий тип візи.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що глава МЗС Британії виступив за введення жорстких санкцій проти російських олігархів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?