У школі Харкова сталося масове отруєння дітей: число постраждалих досягло 37 учнів
Категорія
Події
Дата публікації

У школі Харкова сталося масове отруєння дітей: число постраждалих досягло 37 учнів

У школі Харкова сталося масове отруєння дітей: число постраждалих досягло 37 учнів
Джерело:  online.ua

У Харкові відбулася серйозна НП - в школі № 3 розпилили невідому речовину, в результаті чого з отруєнням були госпіталізовані 37 дітей.

Про це повідомила в.о. міністра охорони здоров'я України Уляна Супрун на своїй сторінці в соцмережі, передає ONLINE.UA.

В.о. глави МОЗ уточнила, що 33 школяра перебувають в легкому стані, стан ще трьох детелей медики оцінюють середньої тяжкості, а один учень знаходиться у важкому стані. За словами Супрун, всі діти, імовірно, були отруєні перцевим газом. Постраждалі забезпечені всіма необхідними медикаментами і знаходяться під наглядом лікарів.

Супрун додала, що біля школи № 3 міста Харкова чергують карети швидкої допомоги. Також до навчального закладу прибули співробітники міської поліклініки, щоб провести профогляд учнів, які перебували в будівлі під час події.

За фактом масового отруєння дітей в школі № 3 міста Харкова поліція відкрила кримінальне провадження. На місці події проводиться слідство. Особам, які розпилили в школі невідому речовину, загрожує до п'яти років в'язниці.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що поліція продовжує розслідувати масове отруєння дітей в школі Черкас.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?