Країна-фейк: в мережі висміяли абсурдне фото підготовки до ЧС-2018 в Росії
Категорія
Світ
Дата публікації

Країна-фейк: в мережі висміяли абсурдне фото підготовки до ЧС-2018 в Росії

Країна-фейк: в мережі висміяли абсурдне фото підготовки до ЧС-2018 в Росії
Джерело:  online.ua

Жителі російського Ростова-на-Дону, який прийматиме Чемпіонат світу з футболу, опублікували в соцмережі знімок, який показує всю креативність міської влади. На завішеному банером будинку у вікнах намальовані щасливі "ростовчани".

Фото в Twitter виклала мешканка Ростова-на-Дону Анастасія Звонкая, передає ONLINE.UA.

"Думала, у мене глюк. Ні, щасливих жителів і правда малюють в віконцях! Проспект Шолохова. Все для ЧС в славному Ростові-на-Дону", - прокоментувала знімок вона.

Користувачі соцмережі не стали стримувати емоції і почали активно коментувати побачене: "Граф Потьомкін в цій країні буде жити вічно""Ну хоч хтось тут на позитиві", "Пропоную для росіян їжу в магазинах малювати", "Позорище яке", "Країна-фейк".

Відомо, що влада міста вирішила не ремонтувати будівлю і просто завісила фасад банером. На ньому і  музикант, і дама в білому, і чоловік, що дивиться в небо.

Зазначимо, Ростов-на-Дону прийматиме чотири матчі групового етапу Чемпіонату світу.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що Росія потрапила в черговий конфуз з підготовкою ЧС-2018.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?