Знищена передова позиція бойовиків: волонтери повідомили про успіх ЗСУ на Донбасі
Категорія
Події
Дата публікації

Знищена передова позиція бойовиків: волонтери повідомили про успіх ЗСУ на Донбасі

Знищена передова позиція бойовиків: волонтери повідомили про успіх ЗСУ на Донбасі
Джерело:  online.ua

Українські військові знищили передову позицію бойовиків на Світлодарській дузі. Опорник терористів повністю вигорів і обвалився.

Фото з місця подій опублікував на своїй сторінці в соцмережі волонтер Юрій Мисягін, передає ONLINE.UA.

За його словами, окупанти відкрили потужний вогонь по позіціям ООС, після чого група К-2, яка входить до складу 54-ї бригади ЗСУ, підняла в повітря безпілотник, визначила конкретну позицію бойовиків, з якої вівся обстріл, і точним ударом у відповідь з трьох різних позицій повністю знищила опорний пункт терористів.

Відзначається, що такого успіху ЗСУ досягли на Світлодарській дузі під Троїцьким.

Також Мисягін поділився відео, на якому зафіксовано, як "третя сила" знищує зміцнення бойовиків. Він уточнив, що цей ролик не має відношення до ліквідації позиції ворога під Троїцьким, але зазначив, що на сьогоднішній день "третя сила" добре розрослася і стала дуже потужною, тому подібні успіхи майже щодня досягаються по всій лінії фронту.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що на Донбасі пройшли потужні бої за Південне, в результаті яких ЗСУ понесли масштабні втрати.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?