Президентка Естонії першою з глав іноземних держав їде на Донбас
Категорія
Україна
Дата публікації

Президентка Естонії першою з глав іноземних держав їде на Донбас

Президентка Естонії першою з глав іноземних держав їде на Донбас
Джерело:  online.ua

Естонська президентка Керсті Кальюлайд, яка наразі перебуває з візитом в Україні, стане першою з глав іноземних країн, хто відвідає частину Донецької та Луганської областей, звільнену від проросійських бойовиків.

Про це у Twitter повідомив прес-секретар українського президента Святослав Цеголко, передає ONLINE.UA.

"Президент Естонії стане першим главою іноземної держави, яка відвідає звільнену від російських загарбників частина Донбасу", - зазначив він.

22 травня Кальюлайд приїхала до Києва, де вона проводить переговори з Петром Порошенко. Також естонська лідерка зустрінеться з прем'єр-міністром України Володимиром Гройсманом, спікером Ради Андрієм Парубієм та віце-прем'єром Іванною Климпуш-Цинцадзе.

23 травня президентка відвідає НАБУ. Там вона прийме участь в тренінгу, який організований для співробітників бюро естонськими фахівцями, та зустрінеться з головами структурних підрозділів.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Порошенко розповів, як Путіну вдалося окупувати Донбас і Крим.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?