Київський яхт-клуб «Оболонь» влаштував День відкритих дверей для школярів
Категорія
Культура
Дата публікації

Київський яхт-клуб «Оболонь» влаштував День відкритих дверей для школярів

Київський яхт-клуб «Оболонь» влаштував День відкритих дверей для школярів
Джерело:  online.ua

21 травня відбувся День відкритих дверей у СДЮСШОР з вітрильного спорту міста Києва. Понад 100 школярів відвідали захід, а для усіх відвідувачів проводилися майстер-класи на яхтах та лекції. Крім того, вихованці вітрильної школи провели регату у якій прийняло участь близько 30 яхт.

« Вітрильний спорт - це цікаво, захопливо та престижно. Ми запрошуємо усіх школярів у віці 9–14 років записатись на нашу секцію, яка, підкреслюю, є абсолютно безкоштовною! Звісно, наша матеріально-технічна база далеко не нова і ми всіляко шукаємо меценатів, які б змогли нам хоч трохи допомогти, але це не заважає нашим вихованцям займати перші місця на найпрестижніших світових змаганнях і навіть вигравати Олімпійські Ігри. Тож, якщо романтика білих вітрил та моря завжди вас тягнула до себе – не зволікайте та записуйтесь, вітрильний сезон вже відкритий », - наголосив під час офіційного відкриття заходу директор СДЮСШОР з вітрильного спорту міста Києва Максим Чес.

У яхт-клубі можна записатись на такі класи яхт, як «Оптиміст», «Кадет», «Фін», «470» та навіть на Олімпійські класи яхт, такі як «Лазер» і «Лазер – радіал». Наразі, вітрильним спортом у СДЮСШОР займається кількасот школярів, багато з яких вже є чемпіонами у різних престижних вітрильних регатах. Під час зимового періоду, коли вихід на воду яхт неможливий, яхтсмени поглиблено вивчають теорію та займаються різними командними видами спорту.

Захід відвідав призер Олімпійських Ігор Георгій Леончук, які також є вихованцями СДЮСШОР. Він поділилися досвідом та секретами перемоги регат: « Головне це наполегливість та любов до вітрил », - наголосив спортсмен. Захід проходив за підтримки Національного олімпійського комітету України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?