"Олег змирився": адвокат Сенцова розповів про трагічні наслідки голодування
Категорія
Світ
Дата публікації

"Олег змирився": адвокат Сенцова розповів про трагічні наслідки голодування

"Олег змирився": адвокат Сенцова розповів про трагічні наслідки голодування

Адвокат ув'язненого у Росії українського режисера Олега Сенцова Дмитро Дінзе повідомив, що у питанні голодування політв'язень піде до самого кінця.

Про це він розповів в інтерв'ю виданню "Главред", передає ONLINE.UА.

"Знаючи Олега, він дійде до кінця. І для нього не важливі наслідки. Він навіть думає наперед – що буде після нього. Олег як би змирився. А якщо людина змирилася, то все: хоче померти – помре, хоче жити – буде жити",  – зазначив адвокат.

Дінзе заявив, що режисер відмовився від власного егоїзму і вирішив допомогти іншим, якщо сам вже все одно, вірогідніше за все, не вийде.

На думку правозахисника, смерть Олега Сенцова викличе величезний резонанс, а його самопожертва сколихне суспільство.

"І якщо в Олега закінчиться все фатально... піде громадський сплеск. Це як хвиля – вона набігає, зростає. Зараз підключаються одні, другі, треті. Через якийсь час хвиля стане тайфуном. І на піку просто все змиє", – наголосив Дінзе.

Нагадаємо, Сенцова звинуватили в підготовці підриву пам'ятника в Сімферополі та підпалі офісів "Російської громади Криму" і партії "Єдина Росія".

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що політв’язень Олег Сенцов оголосив голодування в російській колонії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?