Рабінович розповів, що в підвищенні тарифів на ЖКП зацікавлені Льовочкін і Бойко
Категорія
Економіка
Дата публікації

Рабінович розповів, що в підвищенні тарифів на ЖКП зацікавлені Льовочкін і Бойко

Рабінович розповів, що в підвищенні тарифів на ЖКП зацікавлені Льовочкін і Бойко
Джерело:  golos.ua

Заяву про те, що в підвищенні тарифів на житлово-комунальні послуги зацікавлені лідери «Опоблоку», народні депутати Сергій Льовочкін і Юрій Бойко, зробив народний депутат, лідер політичної партії «За життя» Вадим Рабінович, спілкуючись з журналістами в кулуарах парламенту у вівторок, 22 травня, передає ONLINE.UA з посиланням на "ГолосUA".

«Будь-яка людина може загуглити на тему «хто володіє облгазами країни», вам буде виданий відповідь - Льовочкін і Бойко. Кому, крім них, потрібно підняття тарифів на газ? І МВФ до цього не має ніякого відношення», - підкреслив нардеп.

«Верховна Рада України зобов'язана прийняти закон про Антикорупційний суд, адже країна потребує в боротьбі з хабарництвом - не на словах, а в реальній боротьбі. Але чи буде він прийнятий, залежить тільки від провладних фракцій, представники яких побоюються за своє майбутнє», - заявив парламентарій.

За його словами, голосування за створення Антикорупційного суду буде дуже показовим.

«Особисто я буду голосувати «за», бо такий суд необхідний країні. А от іншим політикам належить зробити нелегкий вибір - самим наразити себе на небезпеку, прийнявши закон про Антикорупційне суді, чим фактично буде дано старт кримінальних справах проти себе, або ж боятися за свої капітали в іноземних банках, які відійдуть західним країнам в разі неприйняття цього закону» , - вважає політик.

Він також зазначив, що величезна кількість поправок до закону про Антикорупційне суді не завадить при бажанні прийняти його в стислі терміни.

«Минулого разу при розгляді закону 2,4 тисячі правок пройшли за дві години. Для Верховної Ради це не має ніякого значення. Якщо глави фракцій БПП і «Народного фронту» ухвалять рішення проголосувати, то закон буде проголосований», - переконаний він.

«Нам дійсно потрібно припинити співпрацю з МВФ, хоча б тому, що організація підтримує діяльність і. о. голови МОЗ Уляни Супрун. Ми повинні сказати Фонду, що гроші, виділені корупційного режиму, який вони самі ж і поставили, віддавати не будемо. Давати гроші на реформу наркоману згубно. А наша влада і є той самий «наркоман», який не може жити без корупційних потоків», - констатував нардеп.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?