В Україні планують закрити сотні шкіл та лікарень: названа причина
Категорія
Україна
Дата публікації

В Україні планують закрити сотні шкіл та лікарень: названа причина

В Україні планують закрити сотні шкіл та лікарень: названа причина
Джерело:  online.ua

Державна служба з надзвичайних ситуацій перевірила більше 13 тис лікарень, шкіл, ТРЦ та дитячих садочків, і знайшла 167 тис порушень забезпечення протипожежної безпеки.

Про це у середу, 23 травня, під час засідання уряду заявив керівник ДСНС Микола Чечоткін.

За його словами, наразі планується перевірка 32 тис об'єктів масового скупчення людей: 4 тис ТРЦ, 2 тис лікарень та більше 25 тис шкіл і дитячих садочків.

Відомо, що на даний момент перевірено 13360 об'єктів, з яких 10 720 навчальні заклади, 500 лікарень та 2140 торгівельних центрів.

"Перевірками виявлено понад 167 тис порушень, з яких 63 тис не усувалися протягом тривалого часу", - заявив Чечоткін.

Найгірший стан спостерігається на об'єктах, розташованих у Чернівецькій, Волинській, Одеській та Дніпропетровській областях.

"Всього на керівників об'єктів накладено 12837 адміністративних стягнень. За порушення до суду подано на закриття 405 об'єктів. З них 155 ТРЦ, 30 лікарень, 220 дошкільних і шкільних закладів",- зазначив голова ДСНС.

Він повідомив, що майже у кожній десятій будівлі знайдені порушення на шляхах евакуації, а кожна четверта забезпечена вогнегасниками не в повній мірі.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Гройсман показав нову українську школу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?