"Ніби баба": на російському ТБ хамовито висловились про Меркель через букет Путіна
Категорія
Світ
Дата публікації

"Ніби баба": на російському ТБ хамовито висловились про Меркель через букет Путіна

"Ніби баба": на російському ТБ хамовито висловились про Меркель через букет Путіна

На російському телеканалі НТВ інцидент з букетом президента РФ Володимира Путіна для німецької канцлерки Ангели Меркель, який на Заході сприйняли за образу, перетворили на привід для сексистських жартів.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на видання "Обозреватель".

Так, письменник Олександр Ніконов роз'яснив дії Путіна тим, що німецька колега є "ніби бабою". Дискримінаційний жарт прозвучав в ефірі програми "Місце зустрічі" на НТВ. Ніконов не зміг втриматися та розсипався у компліментах про неймовірні манери Путіна.

"Треба розуміти Путіна: він, звичайно, своєрідний мужик, дворовий лицар, я б його так назвав. За менталітетом - це така лицарська, кримінальна, я б сказав, понятійна людина. І в цьому сенсі він жінок не ображає. Мужика він може образити, жінку - ні. І оскільки промайнула думка, що Меркель, ну, ніби баба, то давайте їй подаруємо букет", - образливо висловився він.

Сексистський жарт підхопив ведучий програми та один з гостей, політолог Олег Барабанов, який ще й якось приплів до нього пікантні фейкові фото Меркель, які є в мережі.

"Я можу як фахівець з інформаційної політики з чистою совістю сказати, що Меркель не ніби баба, а дійсно баба, оскільки в інтернеті є фото голої Ангели Меркель на пляжі з подружками, що набрали мільйони переглядів", - зазначив він.

Один з учасників дискримінаційного діалогу заперечив Барабанову, підкресливши, що на фото, про які він той каже, зображена молода жінка.

"Ну, тоді має рацію Олександр Петрович - не баба, а ніби баба", - заявив політолог.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що німецькі ЗМІ розповіли, як Путін під час зустрічі образив Меркель.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?