У Міноборони підтвердили інформацію про нові втрати у рядах ЗСУ на Донбасі
Категорія
Україна
Дата публікації

У Міноборони підтвердили інформацію про нові втрати у рядах ЗСУ на Донбасі

У Міноборони підтвердили інформацію про нові втрати у рядах ЗСУ на Донбасі
Джерело:  online.ua

У зоні проведення ООС на Донбасі за минулу добу, 22 травня, бойовики 49 разів обстрілювали позиції українських військових, загинув один боєць, троє отримали поранення різного ступення тяжкості.

Про це під час брифінгу повідомив спікер Міністерства оборони України Дмитро Гуцуляк, інформацію також опублікувала в Facebook прес-служба ООС, передає ONLINE.UA.

"Внаслідок бойових дій загинув один наш військовослужбовець, 1995 року народження. Окрім цього, троє наших українських захисників отримали поранення різного ступеня. Наразі їм надається кваліфікована допомога у медичних закладах", - зазначив він.

За словами Гуцуляка, українські військові близько 20 разів відкривали вогонь у відповідь.

Як повідомляють у прес-службі ООС, на луганському напрямку бойовики відкривали вогонь з великокаліберного кулемета по Станиці Луганській та намагалися послабити оборонні рубежі українських військових у районі Троїцького.

На горлівському напрямку оборона підрозділів Об'єднаних сил тривала в районах Південного, Травневого та Зайцевого. На донецькому напрямку - біля Опитного, Авдіївки та Красногорівки.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що на Донбасі пройшли потужні бої за Південне.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?