Відомого володаря трьох Греммі звинуватили в сексуальному насильстві
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Відомого володаря трьох Греммі звинуватили в сексуальному насильстві

Відомого володаря трьох Греммі звинуватили в сексуальному насильстві
Джерело:  CNN

51-річного американського репера та екс-баскетболіста Роберта Сильвестра Келлі, відомого як R. Kelly, звинувачують у сексуальному насильстві.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на CNN.

20-річна Фейт Роджерс, яка зустрічалася зі знаменитістю близько року, заявила, що R. Kelly жорстоко з нею поводився та подала на нього в суд.

Дівчина повідомила, що під час відносин Келлі неодноразово примушував її до інтимних стосунків проти її волі. При цьому сам співак говорив, що "бажає навчити її бути справжньою жінкою", і карав Роджерс, якщо секс йому не подобався.

Крім цього, за словами потерпілої, репер заразив її генітальним герпесом. До відносин зі співаком дівчина проходила обстеження і була повністю здорова. Вона заявила, що Келлі чудово знав про хворобу, але не говорив про це своїм партнеркам.

Зазначимо, що репера вже не в перший раз звинувачують у насильстві сексуального характеру. У 90-х він став продюсером 14-річної Алії і були чутки, що він примушував її до сексу. У 2001 році вона загинула в авіакатастрофі, а рік по тому з'явився компроментуючий відеоролик з репером та його підопічною. Загалом більше двадцяти дівчат звинуватили R. Kelly в сексуальних домаганнях.

Наразі розповсюджується кампанія #MuteRKelly, яка закликає скасовувати концерти співака. Музичні сервіси Apple Music, Spotify та Pandora вже відмовилися поширювати його пісні.

Як повідомляв ONLINE.UA, легендарного Люка Бессона звинуватили в зґвалтуванні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?