Сподіваюся повернутися в Росію: Юлія Скрипаль дала перше інтерв'ю після отруєння
Категорія
Світ
Дата публікації

Сподіваюся повернутися в Росію: Юлія Скрипаль дала перше інтерв'ю після отруєння

Сподіваюся повернутися в Росію: Юлія Скрипаль дала перше інтерв'ю після отруєння
Джерело:  BBC

Дочка колишнього російського шпигуна Сергія Скрипаля записала перше відеозвернення, в якому розповіла про отруєння і болісне одужання. У ньому вона категорично відмовилася від допомоги російської сторони, але при цьому висловила надію коли-небудь повернутися додому в Росію.

Відео першого звернення Юлії Скрипаль після отруєння "Новачком" в британському Солсбері опублікував канал ВВС, передає ONLINE.UA.

Юлія Скрипаль зізналася, що до сих пір не може змиритися з думкою про те, що на її батька і на неї було скоєно напад, в результаті якого вони ледь не загинули. Вона в шоці, що для отруєння було використано нервово-паралітичну речовину. Дочка Скрипаля підкреслила, що лікування було дуже болючим і болісним.

"Не хочу вдаватися в деталі, скажу лише, що лікування було інвазивним і глибоко гнітючим. Я вдячна всім чудовим і добрим працівникам госпіталю в Солсбері, місці, яке стало мені дуже близьким. Я переконливо прошу всіх поважати моє особисте життя і особисте життя мого батька. Нам потрібен час для повного одужання і прийняття всього, що відбулося. Я вдячна російському посольству за запропоновану допомогу, але зараз я не готова і не хочу нею скористатися", - додала Юлія в завершенні інтерв'ю.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Путін прокоментував виписку колишнього російського шпигуна Сергія Скрипаля, отруєного в Солсбері, з лікарні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?