Помер культовий американський актор
Категорія
Світ
Дата публікації

Помер культовий американський актор

Помер культовий американський актор
Джерело:  Variety

У США помер легендарний актор Клінт Уокер, який відомий своїм амплуа грати ковбоїв в класичних вестернах. Він пішов з життя у віці 90 років. Причиною смерті Уокера стала зупинка серця.

Про смерть Клінта Уокера повідомило видання Variety, передає ONLINE.UA.

Повідомляється, що актор помер ще 21 травня в Північній Каліфорнії, але про його смерть стало відомо лише через кілька днів.

Клінт Уокер (фото - cowboysindians.com)

Нагадаємо, Клінт Уокер народився в 1927 році в Іллінойсі. Вперше в кіно він знявся в середині 50-х років. Фільмографія Клінта Уокера налічує понад 40 ролей у відомих фільмах і серіалах.

Найбільшу популярність Клінт Уокер завоював на початку 60-х років, після виходу на екрани серіалу "Шайєнн". Наступною гучною кінопрем'єрою для Уокера став фільм "Брудна дюжина".

Також глядачі пам'ятають Уокера за фільмами "Бульдозер-вбивця", "Ніч грізлі", "Яструб байкера", "Століття", "Тільки відважні". Останньою роботою актора стала картина "Маленькі солдатики", яка вийшла в 1998 році. У ній Уокер озвучував героїв.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Сеулі помер глава південнокорейської групи компаній LG Group Ку Бон Му.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?