Маск запустить сайт для відстеження фейковий новин
Категорія
Технології
Дата публікації

Маск запустить сайт для відстеження фейковий новин

Маск запустить сайт для відстеження фейковий новин
Джерело:  online.ua

Глава компаній Tesla і SpaceX Ілон Маск має намір запустити сайт для оцінювання рівня довіри читачів до ЗМІ. На цьому сайті користувачі зможуть відстежувати фейкові новини і оцінювати довіру до публікацій, редакторів та журналістів різних видань.

Анонс запуску нового сайту Маск зробив на своїй сторінці в соцмережі, передає ONLINE.UA.

Маск написав, що планує назвати свій сайт "Pravda". Він вважає, що за допомогою цього сайту користувачі зможуть не тільки захиститися від ботів і пропаганди, але і викрити тих, хто управляє цілою армією таких ботів в мережі.

Мільярдер також запустив опитування серед читачів своєї сторінки в соцмережі, в якому запропонував проголосувати за ідею створення сайту "Pravda". На даний момент в опитуванні взяли участь майже 500 тисяч осіб, близько 90% з яких підтримали ідею Маска.

Користувачі мережі вважають, що сайт для відстеження фейковх новин Маск вирішив створити після того, як ряд ЗМІ почав активно і масштабно висвітлювати проблеми компанії Tesla. Ці публікації різко критикував мільярдер, який вважає, що аварій та інших інцидентів у інших автокомпаній набагато більше, ніж у Tesla, але журналісти пишуть саме про його компанію, щоб зібрати якомога більше кліків і заробити на рекламі.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Ілон Макс анонсував випуск нового електромобіля Tesla з двома двигунами і повним приводом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?