Депутати Держдуми значно розширили повноваження Путіна в Росії
Категорія
Політика
Дата публікації

Депутати Держдуми значно розширили повноваження Путіна в Росії

Депутати Держдуми значно розширили повноваження Путіна в Росії
Джерело:  Коммерсант

Депутати Держдуми РФ розширили повноваження російського глави Володимира Путіна в економічній сфері. Вони прийняли в першому і в другому читаннях законопроект, який передбачає внесення змін до чинного закону "Про військово-технічне співробітництво РФ з іноземними державами".

Про розширення повноважень Путіна повідомило російське видання "Комерсант", передає ONLINE.UA.

Джерело зазначає, що розширення повноважень Путіна полягає в тому, що президента Росії наділили правом у виняткових випадках приймати рішення в галузі ВТС без дотримання окремих вимог чинного закону. Про які вимоги йдеться, в законопроекті не уточнюється. Також російському главі дозволили одноосібно встановлювати "особливості створення, реорганізації, ліквідації та правового становища господарських товариств в окремих сферах діяльності".

Законопроект про розширення повноважень Путіна в третьому читанні буде розглянуто 24 травня. Він вступить в силу з моменту публікації. Підкреслюється, що на такі заходи депутати Держдуми пішли заради мінімізації наслідків санкцій США проти Росії.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Росії будуть саджати у в'язницю за виконання американських санкцій.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?