Краще, ніж в країнах НАТО: Порошенко показав новий військовий полігон в Україні
Категорія
Україна
Дата публікації

Краще, ніж в країнах НАТО: Порошенко показав новий військовий полігон в Україні

Краще, ніж в країнах НАТО: Порошенко показав новий військовий полігон в Україні
Джерело:  online.ua

Новий військовий полігон України "Широкий Лан", розташований під Миколаєвом, готовий на 80% і вже восени 2018 року буде введений в експлуатацію.

Про це повідомив український глава Петро Порошенко на своїй сторінці в соцмережі, передає ONLINE.UA.

Порошенко особисто встановив терміни якнайшвидшого введення в експлуатацію полігону, зазначивши, що там вже побудовано 11 корпусів казарм, кожна з яких може прийняти дві роти. У казармах, за твердженням українського гаранта, забезпечені всі умови для комфортного побуту українських військових.

"Далеко не всі країни НАТО мають такі умови для військовослужбовців, які створюються на полігоні "Широкий Лан ". Це абсолютно нові підходи, оскільки одночасно будується велика їдальня, вирішено питання тепло-, енерго-, водопостачання. Військовослужбовець на полігоні зможе прийняти душ, попрати обмундирування, так як там будуть забезпечені всі необхідні побутові умови",- підкреслив Порошенко.

Він також опублікував фото з полігону "Широкий Лан", який особисто відвідав під час робочої поїздки до Миколаєва. Він зазначив, що кожна копійка на будівництво витрачалася через систему ProZorro, а якість будівництва приймається відповідальними особами Збройних Сил.

"Як то кажуть це наша відповідь зрадофілам. Ви пам'ятаєте, що звідси, з "Широкого Лану" були дуже популярні фото, особливо з наметом, дорога до якого була заповнена талою водою і з підписом: "все пропало". Ось це відповідь Збройних Сил України, Міністерства оборони всепропальщікам",- додав Порошенко.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Порошенко назвав свої головні досягнення на посту президента України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?