Президентка Естонії приїхала в зону бойових дій на Донбасі: опубліковані фото
Категорія
Україна
Дата публікації

Президентка Естонії приїхала в зону бойових дій на Донбасі: опубліковані фото

Президентка Естонії приїхала в зону бойових дій на Донбасі: опубліковані фото
Джерело:  online.ua

Естонська президентка Керсті Кальюлайд прибула з офіційним візитом на Донбас, де зустрілась з командувачем ООС генерал-лейтенантом Сергієм Наєвим, головою держадміністрації та поїхала у зону лінії зіткнення.

Про це повідомляє прес-служба штабу ООС, передає ONLINE.UA.

"Командувач Об'єднаних сил та пані президент обговорювали актуальні питання українсько-естонського співробітництва у військовій сфері", - сказано в повідомленні.

Наєв розповів Кальюлайд, що проросійські бойовики регулярно обстрілюють населені пункти, порушуючи норми міжнародного гуманітарного права. Через це гинуть та отримують важкі поранення мирні жителі Донбасу.

"Об'єднанні сили захищають мирне населення та вживають всіх можливих заходів для забезпечення безпеки громадян",- підкреслив він.

Також він поінформував президентку про нинішню ситуацію в Донецькій та Луганській областях. Вони провели діалог щодо реалізації гуманітарних заходів для убезпечення життя мирних жителів.

Керсті Кальюлайд висловила підтримку військовим ЗСУ у їхній боротьбі за суверенітет, незалежність і територіальну цілісність.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  президентка Естонії першою з глав іноземних держав їде на Донбас.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?