Олігарх Абрамович стане громадянином Ізраїля: з'явився коментар Пєскова
Категорія
Світ
Дата публікації

Олігарх Абрамович стане громадянином Ізраїля: з'явився коментар Пєскова

Олігарх Абрамович стане громадянином Ізраїля: з'явився коментар Пєскова
Джерело:  israelhayom.co.il

Сьогодні, 24 травня, російський бізнесмен Роман Абрамович, якому Велика Британія не продовжила візу, прибуде до Ізраїлю, де вірогідно почне процедуру отримання громадянства країни.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Israel Hayom.

За даними видання, Абрамович регулярно відвідує Ізраїль та інвестує в економіку держави. Він передав близько $20 млн медичному центру Хаіма Шиби на будівництво прискорювача елементарних часток.

В статті ізраїльського видання зазначається, що олігарх має бажання поселитись в Тель-Авіві в районі Неве-Цедек. Там наразі вже відбувається будівництво нового помешкання для Абрамовича.

Прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков заявив, що у Кремлі нічого не відомо про поїздку бізнесмена в Ізраїль з метою отримання громадянства.

"Ні, в Кремлі про це невідомо, і ми не відстежуємо шляху переміщення і поїздки наших підприємців", - повідомив він журналістам.

Нещодавно стало відомо, що мільярдеру та власнику футбольного клубу "Челсі" Роману Абрамовичу не продовжили британську візу.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що російський олігарх Абрамович зіткнувся з серйозними труднощами в Британії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?