Окупанти анонсували нове масштабне будівництво в Криму
Категорія
Україна
Дата публікації

Окупанти анонсували нове масштабне будівництво в Криму

Окупанти анонсували нове масштабне будівництво в Криму
Джерело:  РІА Новини

Після відкриття скандального Кримського моста, який російська влада незаконно побудувала в анексованому Криму, окупанти анонсували нове масштабне будівництво. Вони мають намір побудувати в Керчі два технопарки, один з я их спеціалізуватиметься на суднобудівної галузі.

Про це повідомила так званий "заступник міністра економічного розвитку" окупованого Криму Світлана Сирота, передає ONLINE.UA з посиланням на "РИА Новости".

Під нове масштабне будівництво окупанти планують виділити дві величезні ділянки землі, розміром 3,5 і 3,7 га відповідно. На території судобудівного технопарку планують звести лабораторії, інжиніринговий центр, коворкінг і інші важливі об'єкти. Що стосується другого технопарку, то його спеціалізація ще знаходиться в розробці.

Нові технопарки стали не першими об'єктами, які російська влада планує побудувати на окупованому півострові. Раніше стало відомо, що поблизу Севастополю почалося будівництво другої посадочної смуги на військовому аеродромі "Бельбек". Зафіксовані параметри нової смуги свідчать про те, що після завершення будівництва аеродром "Бельбек" зможе приймати всі типи літаків військової авіації, включаючи стратегічну.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що на Кримському мосту зафіксовано масове порушення правил дорожнього руху.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?