В Україні заборонили платіжну систему WebMoney
Категорія
Технології
Дата публікації

В Україні заборонили платіжну систему WebMoney

В Україні заборонили платіжну систему WebMoney
Джерело:  online.ua

РНБО України ввела санкції проти електронної платіжної системи WebMoney. Зокрема, українська влада терміном на три роки заборонила діяльність цієї системи в країні, а також заборонила українським інтернет-провайдерам надавати доступ до данного інтернет-ресурсу і його 40 субдоменам.

Про заборону WebMoney в Україні повідомляється на сайті українського президента, передає ONLINE.UA.

У додатку до рішення РНБО про розширення санкцій України проти Росії вказується, що до списку санкцій потрапила компанія ТОВ ВМ Трансфер ЛТД2 (WM Transfer Ltd, Литва). Активи цієї компанії були тимчасово заблоковані, їй обмежили можливість проведення торгових операцій, призупинили ліцензії та інші дозволи на діяльність.

Відзначається, що санкції проти WebMoney введені строком на три роки. Під них потрапили: ТОВ «ВМР» (Росія), ТОВ «Вебмані.Ру» (РФ), АТ «Небанківська кредитна організація« Мережева розрахункова палата »(РФ), ТОВ« Вебмані Європа ЛТД »(Великобританія),« Фінансова компанія « Елмі »(представництво в Україні), ТОВ« Вебмані.ua »(представництво в Україні), ТОВ« Пеймастер »(представництво в Україні) і деякі інші.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Україні готують масштабне блокування сайтів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?