Син Вуді Аллена зробив сенсаційну заяву щодо скандалу з домаганнями батька
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Син Вуді Аллена зробив сенсаційну заяву щодо скандалу з домаганнями батька

Син Вуді Аллена зробив сенсаційну заяву щодо скандалу з домаганнями батька
Джерело:  The Guardian

Прийомний син культового режисера Вуді Аллена Мозес Ферроу встав на захист батька в справі за звинуваченням у сексуальних домаганнях.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Gurdian

На своєму сайті Ферроу опублікував лист, в якому вступився за кінорежисера і звинуватив свою матір Мію Ферроу в жорстокому як емоційному, так і фізичному поводженні з дітьми.

"Вона постійно говорила нам, що Вуді – монстр і диявол. Для моєї матері було дуже важливо представити світу картину щасливого сімейства, але насправді це було далеко не так", – згадує чоловік.

Він заявив, що його сестра Ділан, яка звинуватила Аллена в домаганнях, брехала через наполягання своєї матері.

"Ділан стверджує, що батько зґвалтував її 25 років тому, коли їй було всього сім років і сталося це на маленькому горищі в заміському будинку, коли вона грала з моїм іграшковим поїздом. Але є одна проблема: на горищі не було електричного поїзда. А крім того, у нас не було можливості грати там, навіть якщо б ми захотіли. Горище було недобудоване, всюди стирчали цвяхи і були розставлені мишоловки", – написав Мозес.

Син режисера натякнув, що саме мати винна в смерті його сестри і брата, які покінчили життя самогубством.

"Більшість ЗМІ стверджують, що моя сестра Тем померла від серцевої недостатності у віці 21 року, однак вона багато років боролася з важкою депресією. А моя мати нітрохи не допомагала їй впоратися з цим завданням і тільки говорила, що Тем просто дуже примхлива", – стверджує Мозес.

За його словами, Аллен все ще стикається з несправедливими звинуваченнями, але публічні висловлювання можуть врятувати ситуацію.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що відомого володаря трьох Греммі звинуватили в сексуальному насильстві.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?