Хто родом з 90-х: українська співачка запалила спекотними танцями в новому кліпі
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Хто родом з 90-х: українська співачка запалила спекотними танцями в новому кліпі

Хто родом з 90-х: українська співачка запалила спекотними танцями в новому кліпі
Джерело:  online.ua

Відома українська співачка Оля Полякова випустила новий кліп на пісню "Королева ночі". Фанати прийшли в захват від ролика, в якому зірка естради виконала спекотні танці.

Відео нового кліпу Олі Полякової було опубліковано на її офіційному каналі на YouTube, повідомляє ONLINE.UA.

Новий кліп Полякової, як і сама пісня, пародює естетику 90-х. Оля постала в ньому перед глядачами в яскравому сріблястому міні і блискучому піджаку. У ролику вона танцює на ринку, перевтілившись з продавчині в справжню королеву ночі.

"Я так і думала, що новий кліп буде вогонь! Образи дуже яскраві, вони створені для Королеви Ночі", "Черговий хіт року! Супер!", "Мій улюблений кліп з улюбленою піснею !!! Я закоханий! Кокошник взагалі супер, і гумор як завжди присутній, Королева Ночі на базарі, не перестаю дивуватися ", "Дуже гарне відео. Дивилася з задоволенням. Мені 33 і я так розумію, йде стилізація під 80-ті або може 90-ті (можу помилятися, заздалегідь вибачте) .... Але це шикарно. Шоу-балет на чолі з Олею просто супер. А макіяж який .... А паєтки ... в общем-шик і блиск"," Я ніби в 90 потрапила)) круто!","Ну як ділитися враженням, якщо після перегляду слів немає ??? Кліп найкрутіший. Те почуття, коли в 90-х мене ще не було, але подивившись кліп захотіла в 90-х побувати. Це неймовірний шедевр !!!",- коментують шанувальники Полякової її новий кліп.

Слід зазначити, що за перші кілька годин після прем'єри кліпу Полякової відео переглянули понад 200 тисяч разів тільки на YouTube.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше росіяни висміяли новий кліп Кіркорова на пісню "Цвет настроенья синий".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?