Названо місце проведення Ліги чемпіонів-2020
Категорія
Спорт
Дата публікації

Названо місце проведення Ліги чемпіонів-2020

Названо місце проведення Ліги чемпіонів-2020
Джерело:  online.ua

Сьогодні, 24 травня, на Конгресі УЄФА в українській столиці стали відомі міста, які прийматимуть фінальні матчі Ліги чемпіонів, Ліги Європи та Суперкубка Європи в сезоні 2019/2020, передає ONLINE.UА.

Вирішальний матч Ліги чемпіонів пройде в Стамбулі на "Олімпійському стадіоні Ататюрка", Ліги Європи - на стадіоні у Гданську, а гра за Суперкубок Європи - в Порту на стадіоні "Драгау".

В 2005 році "Олімпійський стадіон Ататюрка" вже приймав фінал найпрестижнішого турніру Європи – тоді "Ліверпуль" став чемпіоном обігравши "Мілан". На арені в Гданську проходили поєдинки чемпіонату Європи в 2012 році, а "Драгау" приймав у себе матчі Євро-2004.

Зазначимо, що фінал Ліги чемпіонів наступного сезону пройде в Мадриді на стадіоні "Ванда Метрополітано". Вирішальна гра Ліги Європи відбудеться на "Олімпійському стадіоні" в Баку, а матч за Суперкубок УЄФА прийме стадіон "Бешикташа" в турецькій столиці.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що мережу розлютило фото малолітньої доньки президента ФФУ з Кубком Ліги чемпіонів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?