Катастрофа MH17: Путін прокоментував висновки слідчих про причетність Росії
Категорія
Світ
Дата публікації

Катастрофа MH17: Путін прокоментував висновки слідчих про причетність Росії

Катастрофа MH17: Путін прокоментував висновки слідчих про причетність Росії
Джерело:  РІА Новини

Президент РФ Володимир Путін заявив, що Кремль визнає висновки міжнародної Спільної слідчої групи щодо розслідування збиття літака рейсу МН17 лише у випадку, якщо Москва прийматиме повноцінну участь у процесі розслідування.

Як повідомляє "РИА Новости", про це він заявив під час спільної прес-конференції з президентом Франції Еммануелем Макроном, передає ONLINE.UA.

"Наше ставлення до справи таке: ми спочатку пропонували спільну роботу з розслідування цієї трагедії, але, на наше здивування, нас до цього розслідування не допускають. Українська сторона там працює, незважаючи на те, що Україна порушила міжнародні правила і не закрила повітряний простір над територією, де проходили бойові дії, але вона працює, а Росія ні", - повідомив Путин.

Він підкреслив, що з цієї причини не може вірити написаним комісією висновкам. За словами президента РФ, він поки не встиг прочитати текст доповіді, але може одразу сказати, що Росія визнає висновки слідства, якщо буде приймати "повноцінну участь в розслідуванні".

и будемо ставитися до цього уважно, з повагою, і проаналізуємо все, що там викладено, сформулюємо наше ставлення до цієї справи, але поки я не бачив навіть цього тексту", - заявив він.

Нагадаємо, міжнародна Спільна слідча група з розслідування катастрофи МН17 зробила висновок, що малайзійський "Боїнг" у 2014 році збили над Донецькою областю зенітно-ракетним комплексом "Бук", який прибув з Росії.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  уряд Австралії прийняв рішення виділити понад 50 мільйонів доларів на розслідування катастрофи збитого в липні 2014 го над Донбасом літака Боїнг-777.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?