Час політичних ігор Льовочкіна і Бойка закінчується, - Рабінович
Категорія
Економіка
Дата публікації

Час політичних ігор Льовочкіна і Бойка закінчується, - Рабінович

Час політичних ігор Льовочкіна і Бойка закінчується, - Рабінович

Думку про те, що тарифи на комунальні послуги піднімають в інтересах лідерів «Опоблоку», співвласників українських облгазів Сергія Льовочкіна і Юрія Бойка, висловив народний депутат, лідер партії «За життя» Вадим Рабінович в прямому ефірі на телеканалі «112 Україна». Про це повідомляє "КП Україна", передає ONLINE.UA.

«Дорогі українці, вас в черговий раз обманюють і водять за ніс. Вам розповідають найняті вами менеджери, що може вони тарифи піднімуть, а може і ні. Прем'єр-міністр, підвищуючи вам тарифи, сказав, що це вони роблять для енергетичної незалежності, що так треба. Сьогодні ми з вами видобуваємо достатню кількість газу, щоб ним забезпечити населення. Це означає зниження тарифів в той же момент в 4,5 рази. Чому вони цього не роблять?»- обурився парламентарій.

«Днями прем'єр сказав: підвищувати тарифи нас змушують європейці. Що вас змушують? Продавати в рази дорожче газ населенню? Покажіть мені цих іноземців та давайте разом з ними поговоримо. Вас обманюють, наживаючи мільярди на газі, що добувається в Україні. Відкрийте зараз інтернет і подивіться, хто володіє облгазами країни. Там будуть Льовочкін і Бойко. Ось вони всі нажертися не можуть, ось вони і хочуть підвищення тарифів, а не МВФ», - підкреслив нардеп.

«Льовочкін нещодавно зробив заяву, що єдиним кандидатом від південного сходу України буде Юрій Бойко. Хочу сказати, що час їх, цих всіх закулісних ігор, закінчується, як і в принципі час Льовочкіна і Бойка. Я не розумію, з ким мені об'єднуватися? Вони, «Опозиційний блок», три роки голосували разом з Порошенком за судову реформу, за Яценюка, за Гройсмана. Я ж нічого такого не робив. Як з ними об'єднуватися? Як об'єднати мої чесні три роки в парламенті і їх нечесні?»- обурився він.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?