Моргана Фрімена звинуватили в сексуальних домаганнях одразу 8 жінок
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Моргана Фрімена звинуватили в сексуальних домаганнях одразу 8 жінок

Моргана Фрімена звинуватили в сексуальних домаганнях одразу 8 жінок
Джерело:  CNN

80-річного актора Моргана Фрімена звинувачують у сексуальних домаганнях та неналежній поведінці одразу 8 осіб.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на CNN.

Як повідомляє видання, в цілому про неналежну поведінку голлівудської знаменитості повідомили 16 людей. 8 з них заявили, що були жертвами домагань чи негідної поведінки, інші 8 - що були свідками подібних ситуацій.

В неналежній поведінці Фрімена звинувачує асистентка, яка працювала з них під час зйомок фільму "Піти красиво". За словами жінки, актор постійно намагався задерти її спідницю і задав провокуючі питання, зокрема, чи носить вона нижню білизну.

Також легендарного Фрімена звинувачують в сексуальних домаганнях кілька жінок, які були присутні під час створення фільму "Ілюзія обману". Вони заявили, що той неналежно коментував їхній зовнішній вигляд, через що жінки просто не могли одягнути обтягуючий одяг.

Актор вже відреагував на звинувачення і повідомив: "Всі, хто зі мною знайомі або працювали, знають, що я не та людина, яка навмисно буде ображати або свідомо змушувати когось відчувати себе ніяково".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що син Вуді Аллена зробив сенсаційну заяву щодо скандалу з домаганнями батька.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?