Харві Вайнштейна заарештовано у Нью-Йорку: фото
Категорія
Світ
Дата публікації

Харві Вайнштейна заарештовано у Нью-Йорку: фото

Харві Вайнштейна заарештовано у Нью-Йорку: фото
Джерело:  BBC

25 травня поліція заарештувала скандально відомого продюсера Харві Вайнштейна, який звинувачується в десятках випадків зґвалтувань і сексуальних домагань.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на BBC.

Вайнштейн був взятий під варту після того, як прийняв рішення здатися правоохоронцям добровільно. Він з'явився в поліцейській дільниці вранці, 25 травня, зі стопкою книг і іншими речами. Його супроводили до дільниці перед сотнями журналістів.

Він постане перед судом Манхеттена в п'ятницю ввечері, тоді ж буде вирішено питання про заставу. Є інформація, що Вайнштейн заздалегідь домовився про звільнення під заставу в мільйон доларів.

З жовтня минулого року десятки жінок заявили про зґвалтування і сексуальні домагання з боку продюсера. Йому загрожують кримінальні справи щонайменше через два випадки. Ім'я однієї з жертв не розголошується. Друга позивачка - актриса Люсія Еванс, яка стверджує, що в 2004 році Вайнштейн змусив її до орального сексу.

Як повідомляв ONLINE.UA,  легендарного Люка Бессона звинуватили в зґвалтуванні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?