Путін висунув обурливе звинувачення Україні про Донбас
Категорія
Україна
Дата публікації

Путін висунув обурливе звинувачення Україні про Донбас

Путін висунув обурливе звинувачення Україні про Донбас
Джерело:  online.ua

Президент РФ Володимир Путін висунув у сторону України обвинувачення в небажанні врегулювати конфлікт на Донбасі і ствердив, що через це процес просувається повільно.

Про це він заявив під час прес-конференції з президентом Франції Еммануелем Макроном 24 травня у Санкт-Петербурзі, передає ONLINE.UA.

"Що стосується ситуації на Донбасі, то дійсно, процес йде дуже повільно, і ми бачимо, я глибоко переконаний, що сьогоднішня влада Києва не хоче врегулювання. Там розгортається нова внутрішньополітична ситуація, пов'язана з підготовкою до виборів президента і парламенту",- зазначив президент РФ.

За його словами, Кремль повністю готовий приймати участь у зустрічах на будь-якому рівні, в тому числі "нормандського формату", аби врегулювати ситуацію на території України.

"Іншого інструменту, крім переговорів в Мінську і" нормандського формату ", у нас немає. Росія готова його підтримувати, ми готові зустрічатися на всіх рівнях", - заявив Путін.

Зазначимо, що під час прес-конференції російському президенту задали питання про політв'язня українця Олега Сенцова. У відповідь той почав говорити про арештованого в Україні Кирила Вишинського.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що Макрон поговорив з Путіним на "ти".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?