Суд зобов'язав Samsung виплатити Apple більше півмільярда доларів
Категорія
Технології
Дата публікації

Суд зобов'язав Samsung виплатити Apple більше півмільярда доларів

Суд зобов'язав Samsung виплатити Apple більше півмільярда доларів
Джерело:  Reuters

Суд у США визнав Samsung винною в порушенні патентних прав і зобов'язав виплатити компанії Apple $539 млн.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Reuters.

Після 5 днів обговорення суд виніс своє рішення, тим самим поклавши кінець спору між технологічними гігантами, який тривав багато років.

Представники Apple повідомили про те, що задоволені "згодою суду з тим, що Samsung має заплатити за копіювання продукції". Вони додали, що даний спір був більшим, ніж звичайна суперечка через фінансове питання.

У свою чергу в Samsung зазначили, що "розглянуть всі варіанти, які не будуть перешкоджати творчості та чесній конкуренції для всіх компаній і споживачів".

Патентні суперечки між двома найвідомішими технологічними компаніями тривають з 2011 року. У 2012 суд Сполучених Штатів постановив, що Samsung має виплатити Apple $1,05 млрд через порушення патентів. У 2015 році Samsung домігся зниження суми до $548 млн, але Apple оскаржила рішення.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Samsung у новій рекламі Galaxy S9 дотепно познущалась над iPhone: опубліковано відео.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?