Трамп знову хоче змінити рішення про зустріч з Кім Чен Ином
Категорія
Світ
Дата публікації

Трамп знову хоче змінити рішення про зустріч з Кім Чен Ином

Трамп знову хоче змінити рішення про зустріч з Кім Чен Ином

У п'ятницю, 25 травня, американський президент Дональд Трамп заявив, що його адміністрація поновила контакти з Північною Кореєю стосовно підготовки саміту з лідером КНДР Кім Чен Ином.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The New York Times.

За словами Трампа, сторони можуть призначити дату двосторонньої зустрічі знову. Є вірогідність, що саміт може відбутись навіть тоді, коли й планувався - 12 червня.

"Це може бути навіть 12 число. Ми зараз говоримо з ними. Вони дуже хочуть це зробити. Ми хочемо це зробити. Побачимо, що трапиться", - зазначив президент США.

Подібний хід подій є дуже несподіваним, адже Дональд Трамп лише вчора скасував зустріч, звинувативши КНДР у ворожості. У відповідь Північна Корея заявила, що все ще відкрита до переговорів з американською стороною і у будь-який час готова провести їх.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що у КНДР прокоментували скасування зустрічі з Дональдом Трампом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?