Бійці ЗСУ взяли нову стратегічну висоту на Донбасі: бойовики в паніці
Категорія
Події
Дата публікації

Бійці ЗСУ взяли нову стратегічну висоту на Донбасі: бойовики в паніці

Бійці ЗСУ взяли нову стратегічну висоту на Донбасі: бойовики в паніці
Джерело:  online.ua

Українські військові завоювали стратегічну і пануючу висоту в сірій зоні на Донбасі. Вони взяли під свій контроль селище Петровське, розташоване в Донецькій області.

Про новий успіх ЗСУ на Донбасі повідомив волонтер Юрій Мисягін на своїй сторінці в соцмережі, передає ONLINE.UA.

Він підкреслив, що українські військові зайняли Петрівське, не порушуючи Мінських угод. При цьому бойовики влаштували в соцмережах справжню паніку. Вони заявляють, що бійці ЗСУ влаштували "масову зачистку" населеного пункту, вивозячи всіх осіб чоловічої статі у віці 16-55 років, а також почали обладнувати будинки мирних жителів під казарми, незважаючи на те, що селище нежитлове.

"І це 93-а бригада тільки "помацала і пощипати" їх трохи на тому напрямку, не порушуючи жодних Мінських угод, просунулася вперед і зайняла пануючу і стратегічну висоту в сірій зоні. Боюся уявити, що буде, коли потужно підемо вперед ...", - прокоментував волонтер паніку терористів.

Користувачі мережі пораділи за успіх ЗСУ на Донбасі. Вони посміялися над панічним страхом бойовиків, зазначивши, що у української армії все відмінно.

"Якщо це сталося, то тоді це пряма загроза Стилі, яка всього на 5 км на північі. А втрата Стили призведе до проблем у бойовиків з Докучаєвськом, який тоді буде в оперативному напівоточенні",- коментують українці ситуацію в Петровському.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що українські військові за минулу добу відбили всі атаки бойовиків, в результаті чого терористи зазнали втрат.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?